August 30, 2009

Sifu .

Mood ; lazy .
Song ; paramore / we are broken .

Serabut otak aqu ! , aarrhh . Nak beli lomo pon boleh jadik 1 masalah , spm pun x susah macam ney . Baik aqu tnyer si bob , mamat ney aqu kenal dah dekat 1 tahun gak ar . Kenal kat myspace rase nyer . Jumpe x pernah lagi :) . Time aqu ajak jumpe jer , ader jer alasan si boyot ney . Bile ade peluang nak jumpe , mamat ney lak malu .

Mamat ney , aqu anggap sifu gak ar . Lomography dah macam hidup mati dyer , semua spec lomo dyer tahu .

Ps ; sorry bob , time u sms i that day , i x de mood sangat nak reply .

2 comments:

  1. gilaaaaaaaaaaaaaaaaak kambing ni!
    hahahahaaaa!
    wa sifu beb!
    gempak!

    ReplyDelete